---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
صفحه اصلی
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

۱۳۹۳/۰۷/۲۹

از بالاحصار تا قلعة الشقیف (گزارش کامل اشتراک هیأت افغانستان در کاروان جهانی «الی بیت المقدس») بخش اول

قدس اسیر روز گاران سختی را پشت سر می گذارد... این قدس با همه عظمت آن در زیر انجماد سخت کشنده نفس های تنگی می کشد... او نفس بریده است... راستی بر قدس روز گار دشواری آمده است... پیرامون قدس شریف کشور های اسلامی همه در قید زد وبند های زیادی گیر افتاده اند... می بینی که درآن کشور دکتاتوری سقوط کرده اما جای او را هرج ومرج سختی فراگرفته است... درآن کشور دیگر جای حاکمیت یک مستبد، انارشی و هرج ومرج برپاست... درآن سوتر یک فتنه بزرگ دیگری راه افتاده است و همه چیز را برهم ودرهم نموده وخون های زیادی به ناحق جاری است...
مسلمان به دست مسلمان کشته می شود و آب را قیمت و بهاء است اما خون مسلمانان را نی... کجا بروی ای اقصا این درد را برای کی بازگویی ؟ این مصیبت را در کجا مویه کنی ؟ به چه کسی این شکایت را برسانی ؟ این حکایت درد آور و آزار دهنده را برای چه کسی نجوا کنی ؟... نمی دانم... این نوحه قدس است ویا نوحه دل من؟... نمی دانم که این فریاد مادر فلسطینی است که در کوره ای شصت و سه ساله می سوزد ویاهم فواره خون از گلوگاه کودکی به نام محمد الدره هاو یا هم؟...
در چنین کشاکشی بود که بانگی رسا برخاست که یکبار دیگر قافله ای در حرکت است... این قافله همان که جان پاک پیامبراکرم صلی الله علیه وآله وسلم از شمیم نسیم یمن خنک می شد، صلای دیار قدس وشام باستان، برای هرکسی که دل به اقصا سپرده وگوش جان او آهنگ فلسطین است، مژده ای است که کم وقت در زندگی میسر می گردد.
کاروان کوچک ما به سوی شام رهسپار باید می گردید... دراین سفر نگارنده این سطور رئیس نهضت اسلامی افغانستان با جمعی از دلبستگان به اقصا و شیفته گان قدس شریف از جمله آقای سید جعفر عادلی، نور آغا احمدی، ظریف هوشنگ و... همراه شده و به نیت اشتراک ملت مسلمان افغانستان در جهاد ملت فلسطین کابل را به مقصد هرات در بامداد روز پنجشنبه 25 جدی 1390 ترک گفتیم. این سفر از جهات متعدد برای ما دارای جاذبه بود... دراین سفر باید ما به سان قطره ای در دریایی می پیوستیم که از پنج قاره دنیا به سوی یک نقطه در حرکت افتاده بود... این دریای مواج وخروشان واین بحر مواج... از شرق دوراز اندونیسیا، مالیزیا، تایلند، هندوستان، پاکستان، بنگلا دیش و.... به راه افتاده بود... نقطه تلاقی این کاروان بزرگ وجهانی تهران انتخاب شده بود...
عصر همان روز کاروان افغانستان از مرز زمینی اسلام قلعه هرات، به نیت پیوست به این پیمان وارد کشور جمهوری اسلامی ایران شد.
اهداف کاروان جهانی (الی بیت المقدس):                                      دیری است که قدس شریف وفلسطین طی توطیه های جهانی که از سوی رژیم صهیونیستی به راه افتیده است کوشش می شود که از اولویت های جهان اسلام و کشورهای اسلامی فرو افتد وجای آن را مسایل جدیدی که توسط دستگاه غول آسای استکباری غرب تبلیغ می شود بگیرد. این توطیه خطر ناک و کشنده ای است که توسط گروه های لابی یهودی در غرب وآمریکا پیش گرفته است. بر این مبنا دیده می شود که به هرپیمانه ای که کشور های اسلامی مصروف مسایلی داخلی خود می گردند این رژیم دست به کار شده وهمه روزه اقدام به تغییر ومسخ چهره اسلامی شهر قدس نموده ویک دم هم آرام نمی نشیند. از این لحاظ گام های موثر و مهمی که باید در راه مبارزه با این رژیم برداشته شود خیلی مبرم واساسی است. بنابراین، تکوین یک حرکت جهانی ومهم که بتواند یک بار دیگر قضیه قدس شریف را از حاشیه به متن بیاورد خیلی مهم و حیاتی به شمار می رود. بر این مبنا در اثر سعی وتلاش اتحادیه بین المللی امت واحده و دیگر نهاد های اسلامی ایده راه اندازی «کاروان جهانی الی بیت المقدس» شکل گرفت و درپیوند به این درخواست اتحادیه ها ونهاد های حامی فلسطین در قاره های آسیا، اروپا، آمریکا ‌ وافریقا  دست به کار شده و در امر به ثمر نشاندن این کاروان تلاش ورزیدند. این کاروان خیلی برای صهیونیست ها گران وسنگین تمام شد، چندین روزنامه مشهور آنان مانند، اورشلیم پوست، ها آرتس، پایگاه اینترنتی اخبار ملی اسرائیل وغیره به مبارزه روانی با این کاروان پرداختند واین کار وان را لحظه به لحظه دنبال می نمودند و از آن حساب می بردند.
در روز های نخستین اقامت هیأت افغانستان درایران، رسانه های زیادی در رابطه به اهداف کاروان افغانستان از پیوستن به این سفر گفتگوی های داشتند که عصاره وفشرده آن گفتگوها ذیلا چنین نقل می گردد:
تلاش برای آزادی قدس شریف از جمله اولویت های یک مسلمان در دنیای معاصر است. این مسلمانان باید به این فهم برسند که حیات آنان در قاموس اسلام به عنوان مسلمان بدون باور داشتن به فرضیت نمازو دفاع از قدس شریف ممکن نیست.
این قدس باید به هرقیمتی که می شود از چنگال صهیونیست های غاصب و خون خوار باید بیرون آورده شود.
برای مسلمانان این مژده است که آن روز که ما شاهد آزادی قدس وپیروزی ملت فلسطین باشیم، دور نیست و آن لحظه ای که برای صهیونیست های جنایت کار، آخرین روز های حیات ننگین شان در قدس شریف باشد نیز خیلی نزدیک است. 
این قدس همه چیز مسلمانان است و مسلمانان باید با حمایت از این کاروان برای صهیونیست هانشان بدهند که این قدس تنها نیست بلکه متعلق به همه مسلمانان است و از داعیه بر حق آن همه آزادگان دنیا حمایت ودفاع می نمایند. 
کاروان افغانستان درست در روز جمعه26 حوت بعد ازورود به تهران عازم شهر قم گردید و پس از زیارت حرم حضرت معصومه(س) و دیدار با شخصیت های افغانستان که در قم صورت گرفت  بعد از ظهر با پیوستن به  برنامه همایش گرامیداشت از  این کاروان که متشکل از ۸۰ ملیت آسیایی بودند در مدرسه امام خمینی(ره) دعوت گردید وبرخی شخصیت ها نیز پیرامون اهداف حرکت این کاروان سخنرانی نمودند.
شاخه آسیایی کاروان جهانی «الی بیت المقدس» در ادامه مسیر خود در میان استقبال پرشور مردم قم قرار گرفتند که در این کاروان نمایندگانی از اندونزی، هند، مالزی، فیلیپین، ژاپن، پاکستان، سریلانکا و بنگلادش حضور داشتند و نمایندگانی از کشورهای آذربایجان، عراق، بحرین، عربستان افغانستان، لبنان، فلسطین، سوریه و تاجیکستان به آن ها پیوستند و مراسم رسمی استقبال با سخنرانی آیت الله کعبی عضو مجلس خبرگان رهبری و بعضی اعضای کاروان قرار گرفت. و هیأت افغانستان هم در این اجلاس ضمن صحبت کوتاهی در گفتگو با رسانه ها مواضع مردم افغانستان را راجع به قدس تبیین نموده ازاین که هنوز ملت افغانستان یک ملت بیدار و آماده برای دفاع ازمقدسات خود می باشند، از مردم دنیا خواست تا با حمایت خود از این کاروان وبا فعالیت های شبیه این چنینی در راستای مبارزه با صهیونیست ها خواب های این حکومت جنایت پیشه را به خاک مبدل نمایند. دراین کنفرانس رئیس هیأت افغانستان اظهار نمود که تنها ما درصورتی می توانیم امید به بازگشت فلسطین داشته باشیم که روحیه جهاد ومبارزه را زنده نگهداشته واجازه ندهیم تا صهیونیست ها برای بلعیدن این کشور اسلامی بیش از این فرصت به دست آورده و همواره به این جنایات شان ادامه دهند. در این گفتگوی رسانه ای رئیس هیأت افغانستان که از کشور ما نمایندگی می نمود تصریح نمود که در افغانستان بیش از چهل سازمان آمادگی خودرا برای اشتراک دراین کاروان اعلان داشتند که به دلیل شرایط خاص اقتصادی شان آنان نتوانستند دراین کاروان باما یک جا بپیوندند وتنها نهضت اسلامی افغانستان و شورای فرهنگی حامیان قدس شریف و بنیاد فرهنگی پیامبراعظم (ص) و پارلمان جوانان افغانستان اکنون نمایندگی از جامعه فلسطین دوست افغانستان را دراین کاروان  می نمایند.
صبح شنبه ۲۷ حوت اتوبوسهای  کاروان جهانی الی بیت المقدس وارد میدان آزادی شد و کنفرانس خبری در برج میدان آزادی برگزار گردید برای چند دقیقه تا بالا رفتن پرچم ۱۲ متری فلسطین از برج آزادی صحنه ی زیبای ترسیم شده بود، وقتی از همه کشورها دور پرچم را گرفته بودند و پرچم آرام آرام بالا می رفت فعالان آزادی قدس شریف برای آزادی این شهرمقدس 64 کبوتر را به مناسبت 64 سال اسارت سرزمین فلسطین به پرواز درآوردند تا به هدفی که برای آن هزاران کیلومتری پیموده و خواهند پیمود برسند و آن را محقق شده ببینند.
پرواز این کبوترها در حالی بود که پرچم چندین کشور از جمله افغانستان، ایران، هند، پاکستان، فیلیپین، آذربایجان، اندونزی، بحرین، لبنان، سوریه و عراق در کنار پرچم فلسطین به اهتزاز درآمده بود.
نمایندگان ۸ کشور جهان در نشست خبری کاروان الی بیت المقدس اعلام کردند این کاروان به دنبال وحدت میلیون‌ها آزاده جهان در برابر رژیم غاصب اسرائیل است. در انتهای این نشست خبری سلیم غفوری دبیر اتحادیه امت واحده و عضو کمیته مرکزی کاروان الی بیت المقدس با بیان اینکه محاصره غزه باعث شد که ماجرای فلسطین به مسئله خیر و شر تبدیل شود و همه عدالت خواهان با آن اعلام همبستگی کنند با اشاره به حل شدن مسئله محاصره غزه گفت: ما به فکر مبارزه با استمرار اشغال قدس بودیم که این کاروان را راه اندازی کردیم.ظهر همان روز کاروانی که وارد برج آزادی تهران شده بود که طبعا هیات رهبری نهضت اسلامی افغانستان نیز درآن اشتراک داشت، همه با شورای اسلامی ایران ملاقات داشتند که دراین ملاقات بحث های همه جانبه روی موضوع فلسطین واین که این کاروان به هدف حمایت از داعیه فلسطین وبه مناسبت سی وششمین سالگرد روز زمین به راه افتیده است، بحث های همه جانبه ای به راه افتاد وهمه روی اهمیت این حرکت وحرکت هایی ازاین قبیل تاکید به عمل آوردند. رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با اعضای کاروان جهانی الی بیت المقدس چنین خطاب می کند:
* ایرانی‌ها با همه تحریم‌ها در حمایت از فلسطین مصمم هستند
* ایرانی‌ها را 100 بار دیگر که تحریم کنند ما در دفاع ملت فلسطین ایستاده‌ایم و ملت ایران سخت‌تر از این شرایط را دیده است.
* کار شما برای مردمان فلسطین است و به خاطر غیرت شما متشکر هستیم چرا که در دنیای امروز حرکتی که از وجدان شما آغاز شده پر ارزش است.
* رخوت در مسئله بیت‌المقدس باعث شد قرآن را در افغانستان بسوزانند.
* وی با اشاره به سخنان امام خمینی که اگر مسلمانان یک سطل آب روی اسرائیل بریزند آن را آب می‌برد، گفت: جز با اتحاد مسلمانان مسئله بیت‌المقدس و فلسطین حل نمی‌شود.
* آمریکا دم از حقوق بشر و حقوق انسان‌ها می‌زند اما حاضر نیست این کشتارها را پایان دهد اما بدانید پرده خفقانی که ایجاد شده بود دریده شده است و اگر آنها فکر می‌کنند دوباره می‌‌توانند سلطه ایجاد کنند اشتباه می‌کنند چون مسلمانان‌ بیدار شده‌اند و انقلاب‌های اخیر گوشه‌ای از این بیداری است.
* آمریکایی‌ها وقتی که عراق را اشغال کردند فکر می‌کردند برای حرف‌های فریبکارانه آنها فرش قرمز پهن می‌شود اما با ضعف از عراق اخراج شدند.
* در افغانستان نیز اشغالگری کردند و به جای رفاه مردم افغانستان پادگان‌هایشان را آباد کردند به ما بگویند چه کمکی به مردم افغانستان کردند و این در حالی است که به سربازان خود اجازه داده‌اند که چون گاو وحشی به جان مردم افغانستان بیفتند.
وی با اشاره به کشتار اخیر یک سرباز آمریکایی و فراری دادن آن توسط وزیر جنگ این کشور گفت:
آمریکا اشتباه استراتژیک کرده که افغانستان را اشغال کرده اینجا همان جاست که شوروی اشغال کرده بود.
لاریجانی با اشاره به جنگ 33 روزه تصریح کرد: آمریکا همه سلاح‌ها را در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داده بود و از کشورهای مرتجع نیز به اسرائیل کمک می‌رسید اما صهیونیست‌ها از حزب‌الله شکست خوردند.
وی با اشاره به سخنانی درباره حمله اسرائیل به ایران افزود: اسرائیل خطای حمله به ایران را نمی‌کند چرا که حاضر نیست با سرنوشت خود بازی کند؛ هیاهو می‌کند اما جراتش را ندارد، سگ‌هایی که زیاد پارس می‌کنند اهل حمله نیستند.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضعف اسرائیل اظهار داشت: نتیجه قیام‌ها چه بود؟ دیکتاتورهای حامی آنها از بین رفتند. بسته شدن رفح در جنگ 22 روزه سرنوشت شوم حسنی مبارک را رقم زد و بیداری موجود دامن همه دیکتاتورهای باقیمانده را می‌گیرد و نمی‌توان آتشفشان بیداری را خاموش کند.
وی با اشاره به حملات اخیر رژیم صهیونیستی به غزه افزود: رژیم صهیونیستی اگر در غزه اقدامی دیگر بکند تودهنی بزرگتری از جنگ 22 روزه می‌خورد.
امروز غزه و فلسطین مظهر روشن کردن حریت است و آفرین بر شما که در این کاروان هم سفر مردم فلسطین هستید چیزیکه مهم است این است که فلسطین باید آزاد شود و البته سرزمین فلسطین تکه‌تکه نیست از بحر تا نهر است و فلسطینیان همان جغرافیا را می‌‌خواهند و آن روز خواهد رسید که فلسطین خواهد شد.
وی با آرزوی موفقیت برای کاروان الی بیت‌المقدس تصریح کرد:
حرکت شما صادقانه و حرکتی انسانی و اسلامی است و امیدوارم همه موفق شویم که در مسجد‌الاقصی نماز بگذاریم. 
واضح است که شورای اسلامی به عنوان بزرگ ترین مرجع تصمیم گیری ملت ایران برای کاروان جاذبه های زیادی داشت وازاین که اعضای پارلمان ایران در پشت حمایت قضیه فلسطین اند، برای همه اعضای این کاروان دارای اهمیت خاصی بود.
روشن است که انقلاب اسلامی ایران دارای فراز های حساس وقابل توجهی است. یکی ازاین ویژگی هاهمانا اشغال سفارت آمریکا که سپس نام لانه جاسوسی را به خود گرفت، می باشد. این محل توسط دانشجویان خط امام در نخستین روز های انقلاب اسلامی ایران تسخیر شد و آن کار سبب گردید که فصل نوینی در سیاست جمهوری اسلامی ایران در رابطه با آمریکا گشوده شود. فصلی که سراپا بامبارزه و مقاومت دربرابر زورگویی های آمریکا در سطح جهان وبه ویژه دربرابر کشور های اسلامی است. کاروان از این محل دیدار به عمل آوردند و ازاین واقعه تاریخی که نسل انجام دهنده آن به پیری گراییده اند،‌دیدار آموزنده ای داشتند.
درآغاز این دیدار حسین شیخ الاسلام دبیر و رئیس کمیته عالی کاروان جهانی الی بیت المقدس در ایران با بیان اینکه حرکت های مردمی در دنیا برای آزادی فلسطین ارتش های بدون سلاح هستند، گفت: انقلاب ها در سده های اخیر ازطرف اقشار مختلف رهبری شده است اما انقلاب اسلامی ایران و انقلاب های اخیر از سوی همه اقشار مورد حمایت است و به نوعی صد درصد مردمی است.
وی حرکت جهانی کاروان الی بیت المقدس را نمونه عالی از حرکت های مردمی دانست و گفت: امیدوارم این کاروان با حرکت خود رژیم صهیونیستی را سرنگون کند.
شیخ الاسلام با بیان اینکه اگر ما بر ضد رژیم صهیونیستی فعالیت می کنیم در راستای عدالت طلبی است تصریح کرد: حرکت شما راه جدیدی جدیدی است که مردم ایران در 33 سال پیش با قدم زدن در آن توانستند به استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی برسند. همچنین مشاور امور بین الملل مقام معظم رهبری در ادامه همایش تقدیر از اعضای کاروان جهانی الی بیت المقدس، با بیان اینکه حرکت این کاروان در هفته های اخیر بسیار چشمگیر بوده و نتیجه گرفته، گفت: مطمئنم حرکت شما در آینده دنبال می شود.
آقای علی اکبر ولایتی مشاور امور بین الملل مقام معظم رهبری گفت:
بعد از انقلاب های عربی در خاورمیانه و شمال آفریقا، امید به آزادی فلسطین زیاد شده است.
وی با اشاره به عظمت حرکت های مردمی در دنیای اسلام افزود: از ابتدای حرکت انقلاب اسلامی در سال 42 که امام خمینی(ره) حرکت خود را آغاز کردند بحث آزادی ایران و بازگرداندن ارزش ها و تمدن اسلامی به موازات آزادی فلسطین مطرح می شد.
مشاور امور بین الملل مقام معظم رهبری با اشاره به اخراج سفیر رژیم صهیونیستی از ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: بعد از آن سفارت فلسطین راه اندازی شد و هنوز هم این سفارتخانه در تهران دایر است.
وی افزود: پس از 33 سال از اخراج اسرائیل از ایران، پارلمان مصر چندی پیش و بعد از انقلاب 25 ژانویه به قطع روابط با اسرائیل رای داد و این از نتایج بیداری اسلامی است.
ولایتی با اشاره به تلاش سازمان ملل و حامیان رژیم صهیونیستی برای تاثیرگذاری بر بیداری اسلامی در کشورهای منطقه، گفت: بیداری اسلامی موجب شده تا کشورهای جهان سوم و تحت سلطه در خاورمیانه به سرعت آزاد شود.
وی افزود: اقدامات کاروان جهانی الی بیت المقدس در هفته های اخیر بسیار چشمگیر بوده و مطمئن هستم در آینده از سوی دیگر مسلمانها دنبال می شود.
وی یکی از مهمترین نتایج بیداری اسلامی را پایان رژیم های دیکتاتور خاورمیانه و شمال آفریقا دانست و تاکید کرد: مردم به دنبال ارزش های اسلامی و جریان های اسلامگرا هستند.
ولایتی در پایان سخنان خود با تاکید بر اینکه تحولات منطقه ریشه عمیق در اعتقادات مردم دارد، گفت: معتقدم در آینده امت اسلامی یکی از قطب های مهم جهان است.
ممکن نیست که حرکتی به این گستردگی در کشوری که با همه توان درپشت ملت فلسطین ایستاده است، اتفاق بیفتد ولی از دید ارشد ترین مقام رسمی آن کشور به دور بماند وخود مستقیما وارد آن نگردد. ازاین رو این کاروان فرصت یافت تا با رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران نیز ملاقاتی داشته باشد. دراین ملاقات این کاروان توسط رئیس جمهور کشور جمهوری اسلامی ایران خوش آمدید گفته شد و مواضع جمهوری اسلامی وحقانیت داعیه فلسطین توضیح گردید. دراین دیدار از روی بسا از نیات شومی که رژیم صهیونیستی و آمریکا حامی آن نسبت به کشورهای اسلامی ونیز برعلیه مقدسات اسلامی دارند، پرده برداشته شد و نیز در رابطه به مواضع ملت های اسلامی وتکالیف آنان درقبال قضیه ای به اهمیت موضوع فلسطین اشارت رفت. احمدی نژاد در این نشست با بیان اینکه کاروان الی بیت المقدس اقدامی تاریخ ساز است، با طرح این سوال که چرا مساله فلسطین اینقدر مهم است و دیگر مناطقی که در طول تاریخ اشغال شده اند اهمیت نداشتند، گفته است که مسئله فلسطین دعوای یک قوم با یک قوم نیست، دعوای پیروان ادیان پیامبران نیست، دعوای یهودی ـ عربی نیست بلکه دعوای حاکم شدن بر جهان و مدیریت جهان است.
وی با اشاره به سلطه طلبی رژیم صهیونیستی با بیان اینکه اشغال فلسطین اشغال یک نقطه از جهان نیست، افزوده است که اشغال فلسطین نقطه کلیدی تسلط بر همه دنیاست.
احمدی نژاد با بیان اینکه اشغال فلسطین ادامه برده داری و استعمار است، تاکید کرده است که هدف همان هدف قبلی است اما فلسطین چهار راه جهان و مرکز بعثت پیامبران و مرکز انرژی است و از روز اول اشغال فلسطین معلوم بود که به دنبال تسلط بر کل جهان هستند.
وی همچنین مسئله دو دولت یهودی ـ فلسطینی را یک حیله بزرگ دانسته و تصریح کرده است که موجودیت اسرائیل حتی در یک وجب خاک فلسطین نامشروع است.
رئیس جمهور کاروان الی بیت المقدس را اشعه نوری در ظلمت و تاریکی دانسته و افزود که این کاروان راه را به ملت ها نشان خواهد داد. داکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری اسلامی ایران در مورد دروغ پردازیهای غرب که به بهانه های مختلف ثروت مسلمانان را می ربایند چنین گفت: همه شعارهای حقوق بشری، دمکراسی خواهی و به ظاهر انسانی و عدالت طلبانه و آزادی خواهانه دولت های غربی به محض رسیدن به مرز فلسطین به فراموشی سپرده شده و به ورطه تعطیلی کشیده می شوند. سالانه دهها میلیارد دلار از ثروت اروپا و آمریکا به جیب صهیونیست ها ریخته می شود تا اشغالگری رژیمی جنایتکار و بخشی از سرزمینی که فقط ۱۲۷ هزار کیلومتر مربع یعنی به اندازه مساحت یکی از استانهای متوسط ایران، مساحت دارد، تداوم یابد.
کاروان که در روزهای آخرین خود در تهران به سر می برد با دیدار با رئیس جمهور ایران بیشتر به عمق اهمیت موضوع فلسطین وارد گردیده و فرصت خوبی به دست آوردند تا دید گاه های کشور جمهوری اسلامی ایران را از نزدیک و بدون سروصدای رسانه های غربی خود بشنوند و خود قضاوت کنند.
البته کاروان توانستند تا در فرصتی کوتاهی که در تهران داشتند این اقامت را غنیمت شمرده به ویژه آنانیکه برای اولین بار از این کشور دیدن به عمل می آوردند، از جاذبه های فرهنگی و باستانی این شهر نیز بازدید کنند که طبعا خاطرات به یاد ماندنی برای آنان از خود برجای خواهد گذاشت.
درست خوشبختانه که شهر تهران میزبان چندین سازمان حامی ومدافع حقوق فلسطینیان است. این سازمان ها که متشکل از مردم مسلمان و انقلابی ایران است،‌ از دیر باز در راستای حمایت از مردم فلسطین مصدر خیرات و برکات زیادی گردیده اند ونیزاین سازمان ها درشرایط بس دشوار از ملت فلسطین حمایت های همه جانبه وگسترده ای به عمل آورده اند. این سازمان ها را شما می توانید به وفور در تهران بیابید. افزون براین بسا از سازمان های فلسطینی دیگری نیز اند که هریک درراستای تنظیم امور مربوط فلسطین مصروف فعالیت اند. بازدید از این سازمان ها برای کاروان جزء اساسی ترین برنامه هایی بود که از سوی تنظیم کنندگان جزءبرنامه ها گردیده بود.
 در تاریخ 29 برج حوت شاخه آسیایی کاروان که درتهران به سرمی برد با این سازمان ها ملاقات مفصل ومبسوطی داشت که طی آن ضمن این که مورد تقدیر این سازمان ها قرار گرفتند خود نیز پیام این کاروان را برای سازمان های یاد شده رسانده و این اطمینان را دادند که جهان اسلام و همه آزاده های دنیا با ملت فلسطین اند و ازاین ملت و از این امت حمایت می نمایند. اعضای این سازمانها نیز این کاروان را خیلی با اهمیت خواندند و از این که همه این گروه از سراسر دنیا این شجاعت را به خرچ داده اند وآماده پذیرش این همه ریسک و خطرشده اند از آنان تشکری کرده و این حرکت را یکی از بهترین و کوبنده ترین مشت به دهن اشغالگران صهیونیستی خواندند.